Diéta vonal

Diéta-Vonal - Székesfehérvár | táplálék allergia szaküzlet - GM termékek

Szépen csöndben több új diétás szaküzlet nyílt meg Diéta Life Market név alatt.

hogy lehet hasról fogyni kandász andi keleti andi fogyása

Kreiter József merketing vezetőt kérdeztük az új gluténmentes élelmiszereket is áruló diétás bolthálózatról. Miben más a Diéta Life Market?

minta étrend fogyáshoz fogyás fekete tea

A Diéta Life Market egy vadonatúj, innovatív szupermarket bolthálózat Magyarországon, ahol profi megoldást és tájékozódási lehetőséget talál egyedi jelölésekkel, színkódokkal az egészséget támogató élelmiszerekhez, kedvező áron. Melyek a főbb termékvonalak?

A termékeket 3 fő csoportba soroltuk be: Vitál: speciális táplálkozási igényeknek megfelelő étrend, egészségmegőrzés, preventív táplálkozás Fat Burning: testsúly optimalizálás, diéta vonal, fogyókúra Paleo: preventív táplálkozás, testsúly optimalizálás, A Vitál termékvonal csak a speciális táplálkozási igényeket kielégítő élelmiszereket fedi le?

h fogyjak gyorsan kalóriaszámláló fogyáshoz

Nem csak rájuk gondoltunk a Vitál kategória kialakítása során, de itt találhatják meg a gluténérzékenyek, a laktózérzékenyek és tejallergiásoknak — külön polcokon — a speciális diétájukba beilleszthető termékeket. A Vitál kategóriába soroltuk azokat a termékeket is, diéta vonal a betegségek megelőzésében segíthetnek. A Vitál kategórián belül 6 preventív csoportot alakítottunk ki, diéta vonal külön polcokon jelennek meg a könnyebb tájékozódás érdekében: Táplálékallergia, ételintolerancia, cöliákia pl.

hasból fogyás férfiaknak 1100 kalóriás diéta

Lehet, hogy érdekel