Fogyas fuzo. Waist Trainer, vagyis a karcsúsító fűző. Kell az nekem a fogyáshoz?

Ez is érdekelhet
Szénhidrát csökkentő praktikák a konyhában Manapság már a legtöbb élelmiszerboltban találhatunk olyan polcokat, amiken az egészséges életmódot követő vásárlókat célozzák meg előszeretettel. E termékek között akadnak olyan lisztféleségek, keverékek, amelyek sajnos sokszor csillagászati összegeknek bizonyulnak, főleg, ha az embernek egy egész családra kell főznie. Liszthelyettesítők Saját tapasztalatom szerint pl. Nem a súly számít, nézd meg miért!

Az alábbi képeken látható fiatal lány - Penny - állítása szerint 10 hüvelyknyit, vagyis 25 centit fogyott derékból a napi 23 órán át viselt fűzője segítségével - írja a Daily Mail. Az orvosok elámultak, de nem annyira a darázsderékon, hanem inkább azon, hogy mi vesz rá valakit arra, hogy ilyesmit tegyen a saját testével.

Fogyas fuzo fűzővel?

A fűző, mint mindennapi társ Szerző: Legal Beauty január 24 2 min read Az alakformáló fűzők sokak fejében még mindig úgy élnek, mint a

Fűzővel valóban látványos eredményeket lehet elérni, ám ezért hosszú távon fizetni kell. A karcsúság ára lehet tüdőprobléma, illetve bármilyen emésztőrendszeri megbetegedés. Mint Penny mondja, nála egyelőre semmilyen betegség nem jelentkezett, de nagyon odafigyel a táplálkozására: például kis adagokban étkezik, nem fogyaszt fűszeres táplálékokat, szénsavas italokat. Pennyn nemcsak a derékkörfogata nem természetes, melleiben is köbcentis implantátumok vannak.

fogyas fuzo

Az orvosok megdöbbentek a látványon. Dubrow így nyilatkozott: - Ez a legnagyobb derék-csípő arány, amit valaha láttam. Nem vagyok teljesen ellene a fűző viselésének, amennyiben valaki normális keretek között teszi azt, de Penny túl messzire ment.

fogyas fuzo

Idővel olyan szövődmények alakulhatnak ki nála, mint a szervek elmozdulása. Belehalhattak a viselésébe!

fogyas fuzo

Képeken 7 karcsúsító ruhadarab a történelemből Az egészséges derék-csípő arány Tudjuk, hogy a hasi hízás - alma alak - egészségtelenebb, mint a fogyas fuzo alak, hiszen többek között úgynevezett viscerális zsírok állhatnak a hátterében.

Attól azonban, hogy valaki elszorítja a derekát, még nem lesz egészségesen karcsú.

Ha kíváncsi vagy, mennyi az egészséges derék-csípő arány, kattints korábbi cikkünkre! Mint Penny mondta, az első mellimplantátuma köbcentis volt, ám úgy érezte, az nem változtatott sokat az alakján, így mára köbcentisre váltott.

fogyas fuzo

Ezzel, valamint fűzővel elszorított derekával valóban meglepő jelenség, ám az orvosok szerint hosszú távon az összenyomott fogyas fuzo szervek vérellátása akadályozottá válik, ami miatt a lány szervi elégtelenségre számíthat, sőt, a bordái akár át is szúrhatják a máját, tüdejét.

Lehet, hogy érdekel