Fogyjunk együtt. Fogyjunk együtt a változókorban! Klimin slim életmódprogram

fogyjunk együtt

Amikor a természet kizöldül, a vénasszonyok kiülnek a kapuba, a macskád a szomszéd macskájával bulizik, és nem utolsó sorban egyre kevesebb ruha borítja az ember testét.

kockahas diéta nőknek fogyás étrend

Most elmesélem az én alak idővonalamat. Edzenem sem kellett sokat mert éveken át tartottam az én 56 kg-os ideális testsúlyomat.

Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt!

Persze azért néhanapján ha volt kedvem jógáztam egyet, vagy súlyzós edzéseket végeztem saját fogyjunk együtt súlyaimmal a garázsunkban. Aztán egyszer csak pluszba elkezdtek megjelenni a kilók, 1 kg, 2 kg, ez még belefér 5 kg kismamahas?

Életem eddigi legjobb fogyókúrája 1. rész BF

Nem is tudatosult ez bennem, hozzászoktam, hogy én világéletemben vékony lány voltam, én belenéztem a tükörbe hiába voltam tele stigmákkal, úszógumikkal én még annak a vékony lánynak láttam magam, aki régen voltam. Mikor egyszer megláttam magam egy fényképen, ez nem lehetek én, mondtam. Ez időtájt tudtam meg hogy prolaktinómám van, a hormonjaim nincsenek rendben, kaptam rá gyógyszert, jött egy pörgős munkahely, kb fél év alatt lement több mint 10 kg.

Fogyjunk együtt

Aztán elkezdtem újra hízni, fogyjunk együtt vizsgálatokra jó a prolaktinszintem az már lejjebb ment, viszont az inzulinszintem diéta 60 kg egekben, inzulinrezisztens vagyok. Kaptam erre is gyógyszert, a havi bajom hol megjön hol kimarad hónapokig, mikor milyen kedve van.

A gyógyszernek köszönhetően, már nemcsak félévente, hanem 2 havonta megjön…a súlyom pedig, jelenleg 66 kg vagyok, de voltam már 76 is.

a leghatasosabb fogyokurak 40 napos böjt étrend

Próbálok odafigyelni az étkezésre, napi testmozgásra, de valahogy mindig fuccsba megy az egész. Viszont most eltökéltem magam, nyárra szeretnék egészségesebb lenni és leadni még pár kilót.

Fogyjunk együtt!

Edzésterv az már megvan, kitartás meg hol van, hol nincs. Futást szeretném majd összekombinálni súlyzós edzéssel.

gyors fogyókúra gyakori kérdések 36 fogyókúra

Heti alkalom futás, és 3x súlyzós edzés. Emellett napi liter víz és megfelelő étrend. Ez a futás edzésterv, fogyjunk együtt futni sokan érzésre szoktak, nekem azért segít az hogy van egy edzésterv aztán ha majd belejövök, én is futok érzésre amennyi fogyjunk együtt. Emellett állítottam össze magamnak egy osztott edzéstervet: Hétfő: Mell-váll.

Lehet, hogy érdekel