Fogyókúra zsírral, Zsírral fogyni? Ez most komoly? Így Lehet! | Zsírégetés Harcosai

Semmi szénhidrát és sok zsír – Hogy működik a ketogén diéta? | jakabpanzio.hu

Blikk Rúzs Candy Spiegel már rég feladta karcsúságról szőtt álmait, amikor rátalált egy forradalmian új diétára.

fogyókúra zsírral

Íme fogyásának története. A történetem a szokásos: kipróbáltam minden diétát.

35 kilót fogytam 1 év alatt úgy, hogy több zsírt ettem, mint valaha

A as éveimben egy fogyókúrás programban is részt vettem, ahol a tanácsadó nem akarta elhinni, hogy betartom az előírt diétát, mert a mérleg alig mutatott kevesebbet. Olyan megalázó volt, hogy feladtam a diétázást úgy, ahogy van. A következő 45 évben egyre szaporodtak a kilóim.

fogyókúra zsírral

Eljutottam odáig, hogy már mozdulni is alig bírtam. Mosogatás közben le kellett ülnöm pihenni, mert elfáradtam. Akkor azt mondtam magamnak, hogy muszáj tennem valamit, különben tolószékben kötök ki.

 • Planck diéta
 • Fenyvesi Zsófia A gyerek nem akar táborba menni, annyira fél a koronavírustól: ez a nyár más lesz, mint a többi Sokáig úgy gondolták, hogy a zsírszegény étrend az egészséges, ez az elmélet azonban már egy ideje megdőlni látszik, és ma már a szénhidrátokat tartjuk valódi bűnösöknek.
 • Merckformin xr 1000 fogyás

Tavaly januárban bukkantam Fogyókúra zsírral Ludwig professzor diétájára. Leírta, hogy az elfogyasztott szénhidrát és cukrok raktározásra ösztönzik a szervezetet. Az inzulinszintünk az egekbe szökik, amitől folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, emiatt őrült módon gyarapszik a kilóink száma.

Azt írta, ha megfelelő módon kombináljuk a zsír, a fehérje és a szénhidrát fogyasztását, a napi 1200 kalóriával mennyit lehet fogyni zsírégetésre ösztökéljük.

Keress receptre vagy hozzávalóra

Tehát ha sok egészséges zsírt fogyasztunk, mint amilyen az olajos magvakban, az avokádóban és a szószokban van, és a megszokottnál kevesebb szénhidrátot és fehérjét, fogyni kezdünk.

Amikor elkezdtem az ő tanácsai szerint étkezni, szinte azonnal elkezdtem fogyni, és nem voltam "kívánós". Egy év fogyókúra zsírral 35 kilót fogytam! Az egészet azzal kezdtem, hogy kidobtam minden tésztát, lisztet fogyókúra zsírral cukrot, hogy ne legyen semmi a konyhában, ami bűnözésre csábít.

 • Keto actives kapszula
 • Semmi szénhidrát és sok zsír — Hogy működik a ketogén diéta?
 • Nyárra lefogyni

Aztán elmentem a piacra, és vettem egy csomó friss zöldséget, csirke- és marhahúst, és elkezdtem egészséges ételeket főzni. Azóta a hűtő ezekkel van tele.

fogyókúra zsírral

Nem gondolkoztam, és nem is gondolkozom nagyban. Az eredeti terv az volt, hogy hetente fél kilót fogyok - ehelyett heti ,5 kiló ment le.

Égess zsírt zsírral!

Három év alatt szeretnék összesen 80 kg-ot leadni. Tudom, hogy még sok van hátra, de csak kis célokat tűzök ki magam elé. Elhatároztam például, hogy újra biciklizni fogok - még akkor is, ha csak a ház körül. Májusra nyeregbe ültem, télen már 20 km-t letekertem gond nélkül.

Ma már minden nap örömmel tornázok, és fogyókúra zsírral azért, mert muszáj.

Ma már sosem gondolok az evésre egészen addig, amíg meg nem éhezem. Most kiló vagyok, de a vérnyomásom már csökkent, nem kell annyi gyógyszert szednem, és a cukorbetegségtől sem kell rettegnem többé. Már ez óriási siker.

 1. Még több termék Semleges zsírok A szaturált zsírok szobahőmérsékleten szilárdak, és leggyakrabban állati eredetűek.
 2. Már megint egy új őrület?
 3. ZSÍRDIÉTA - A fogyás 7 titka - RegENor kúra | BIOCOM
 4. Sissi diétája
 5. Piperinox vélemény
 6. Gyors fogyás:8 tanács orvosoktól, amiket fogadjon meg A sokak által kíváncsian figyelt, két esztendeig tartó tanulmány eredményeit nemrég az orvostudomány első számú folyóirata, a New England Journal of Medicine közölte.
 7. Zsírral fogyni? Ez most komoly? Így Lehet! | Zsírégetés Harcosai

Lehet, hogy érdekel