Fogyokuras rantotthus

Diétás rántott hús

Le­gyen a csirkés rán­tott hús is­teni finom és egész­sé­ges!

fogyokuras rantotthus

Fe­lejtsd el a hiz­laló pa­nírt, ké­szítsd el a rán­tott húst fö­lös­le­ges szén­hid­rá­tok nél­kül! A man­dula tö­ké­le­te­sen he­lyet­te­síti a lisz­tet és a zsem­le­mor­zsát, igazi fő­nye­re­mény! A rántott hússal az a baj, hogy a panír teljesen tönkre vágja a diétádat.

fogyokuras rantotthus

A liszt és a morzsa magas szénhidráttartalma miatt nem tudod megakadályozni, hogy pluszkilók kússzanak rád. Szerencsére mindezt elkerülheted! Használj mandulamorzsát!

Ez is érdekelhet

Nemcsak sokkal egészségesebb, de fantasztikusan finom is lesz így a rántott hús! Rántott hús hozzávalók: 2 csésze nyers sótlan mandula 2 tojás extra szűz olívaolaj spray változat Elkészítés: 1.

Kapcsold be a sütőt fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.

fogyokuras rantotthus

A mandulát aprítógépben morzsalékosítsd. A végeredmény inkább durván szemcsés legyen. A falatokra vagy csíkokra vágott csirkemelleket sózd meg, mindegyik darabot dörgöld be olívaolajjal, majd fogyokuras rantotthus meg a mandulában.

fogyokuras rantotthus

Merítsd fogyokuras rantotthus a felvert tojásban a húsdarabokat, majd újra forgasd meg őket a mandulában. Az így bebundázott husikat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire.

  • Diétás rántott hús
  • Twitter Pinterest Fogyózol, de ölni tudnál valami "rendes" kajáért, mondjuk egy jó kis rántott szeletért?
  • Így lesz diétás a rántott hús - HáziPatika
  • Diétás(abb) rántott hús zabbundában!
  •  Вы сможете его найти? - спросил Стратмор.
  • Zöld kávé étvágycsökkentő
  • Egészséges rántott húst készíthetsz ezzel a panírral

Mehet is a sütőbe, kb perc alatt aranybarnára, ropogósra sül. Tálalhatod zöldségkörettel, salátával, fűszeres tejföllel.

fogyokuras rantotthus

Egyszerű, laktató és isteni finom!

Lehet, hogy érdekel