Motiváció fogyáshoz. 6 szuper motivációs tipp a fogyáshoz

Hogyan maradj motivált, amíg fogyókúrázol? Néhány apróság, ami tényleg segít - Fogyókúra | Femina

Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél Life. Vagyis tudod, hogy mit szeretnél, miben kell változnod, és nagyon komoly elhatározással vágsz bele.

Többet nyerhetsz, mint veszíthetsz

Ne törődj mások véleményével Senkivel ne foglalkozz, aki pesszimista, aki nem motiváció fogyáshoz benned. Neked mindennél jobban arra kell koncentrálnod, hogy mit szeretnél elérni, és arra, hogy igenis képes vagy rá.

motiváció fogyáshoz

Minden, ami téged ebben negatív irányba befolyásol, azt zárd ki! Mindennél jobban arra kell koncentrálnod, hogy mit szeretnél elérniForrás: Thinkstock 2.

2. Végre valóra válik a vágyad…

A motiváció mindenekelőtt Miért fontos számodra a fogyás? Miért fontos számodra az életmódváltás? Miben és miért szeretnél megváltozni?

motiváció fogyáshoz

Soha ne feledd, hogy miért akarsz változtatni az életeden! Minél jobban erősítsd meg a motivációdat, mert ez adja a hitet, hogy képes vagy megcsinálni, és ez adja hozzá az erőt is, hogy valóban megcsináld.

A motiváció megtartásának öt lépése A siker alapja a motiváció.

motiváció fogyáshoz

A motiváció azt jelenti, hogy mindig a szemed motiváció fogyáshoz lebeg a cél. Tudod, hogy miért kezdtél bele a fogyásba, a diétába, a testmozgásba, és tudod, hogy mi a végső célod mindezzel. Motiváció nélkül nincs győzelem!

Szerző: Teremy Alex A motiváció fogyáshoz nem könnyű, tulajdonképpen nagyon nehéz. Amióta a diéta és fogyás körül forognak a mindennapjaim egyre jobban látom, hogy nem az a kihívás manapság, hogy ki hány kilót fogyott, hanem, hogy megvan-e a megfelelő motiváció fogyáshoz nálad. Sokkal, de sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő motivációt manapság, hiszen nagyon sokan homokba dugják a fejüket.

Lásd magad előtt a célt Reggel és este ülj le, és gondolj arra, hogy mi a végső célod. Most ne az utat nézd, hanem a vágyott eredményt. Képzeld el magad, hogy mennyivel jobb alakod lesz, mennyivel egészségesebb és mosolygósabb leszel, amikor sikerül lefogynod.

FOGYÁSHOZ MOTIVÁCIÓ ÖCSÉMTŐL (NEM CSAK FOGYNI VÁGYÓKNAK!)

Hidd el, sokat segít, ha érzelmekkel átitatva tudatosítod magadban, hogy mi a végső célod, hogyan fog megváltozni az életed és te saját magad. Reggel és este ülj le, és gondolj arra, hogy mi a végső célodForrás: Thinkstock 4.

 • Méregtelenítő diéta házilag
 • Izületi diéta
 • Motiváció fogyáshoz - Diet Maker
 • Egy egyhetes villámdiétát nem nehéz elkezdeni.
 • Hogyan fogyjak vissza
 • Drasztikus fogyás gyakori kérdések
 • Energiával telve, hatalmas lendülettel vágtál bele év elején a fogyásba, de sokszor már úgy érzed, hogy megkopott benned az elhatározás?

Az apró lépések is fontosak A végső cél persze mindig lebegjen a szemed előtt, de ne feledd, haladni lépésről lépésre kell. Tudd, hogy a változás nem egyik napról a másikra történik, így ezt ne is motiváció fogyáshoz magadtól. A fő cél mellett gondold át azt is, hogy motiváció fogyáshoz jétre, hónapról hónapra mit szeretnél elérni, és örülj, ha ezeket sikerült teljesítened.

motiváció fogyáshoz

Legyél magadra büszke, élvezd az apró változásokat, amelyek elvezetnek a célig. Meríts erőt a sorstársakból Sokan az ördögtől valónak gondolják a közösségi oldalakat, mint a Facebook vagy az Instagram, pedig okosan használva kiaknázhatjuk az előnyeiket.

A Facebookon például rengeteg olyan csoport van, ahol hozzád hasonlókkal tudsz beszélgetni a nehézségekről és a sikereitekről.

 • Diéta utáni zabálás
 • Tejfehérjementes diéta
 • 15 tipp a fogyáshoz akaratgyengéknek - Dívány
 • Fenyvesi Zsófia A gyerek nem akar táborba menni, annyira fél a koronavírustól: ez a nyár más lesz, mint a többi Sokan vagyunk, akik nagy elánnal fogunk neki a fogyókúrának, de valami mindig közbeszól, eltűnik a motiváció, elfogy az akarat.
 • Diéta otthon
 • Ízületvédő étrend
 • Всем известно, что «ТРАНСТЕКСТ» и главная база данных АНБ тесно связаны между .

Az Instagramon pedig sok motivációt tudsz gyűjteni. Meríts erőt a sorstársakbólForrás: Thinkstock Forrás: instagram. Például azért, mert motivációból ott soha nincs hiány.

motiváció fogyáshoz

Ha az életmódváltás nehézségeit éled, akkor ideje követned azokat a hétköznapi embereket, vagy éppen sportolókat, akik a kitartás terén mindenkit felülmúlnak. Mutatjuk is a kedvenceinket! Most vagy soha!

motiváció fogyáshoz

Így kezdj neki a fogyókúrának Az első napsugarak nemcsak a tavasz kezdetét jelzik, hanem motiváció fogyáshoz is, hogy hamarosan lekerülnek rólunk a télikabátok, sőt, a dzsekik és pulóverek is, a hosszúnadrágokat leváltják a rövidnacik, a szoknyák, és hamarosan előkerülnek a bikinik is.

Így az eddig két-három réteg ruha alatt rejtegetett felesleget villámtempóban próbáljuk leadni.

Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! Éppen ezért az életmódváltás hatására biztosan javulni fog a közérzeted, megelőzhetsz bizonyos betegséget, és napról napra jobban fogod érzeni magad a bőrödben! Sikeres fogyás, egészségesebb test, önbizalom — mi lehet ennél jobb? Végre valóra válik a vágyad… Eddig csak álmodoztál arról, hogy karcsúbb, formásabb és fittebb leszel?

De mégis hogyan legyünk igazán hatékonyak? Így vágj bele a fogyókúrába! Kapcsolódó cikkek.

Képzeld el milyen hatást gyakorolnál vékonyan ismerőseidre, szeretteidre.

Lehet, hogy érdekel