Regenor fogyás. 14 Reg Enor fogyás sikerek ideas | fogyás, diéta, élet

Reg-Enor – így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!

Mikor fogtál bele a Reg-Enor kúrába? Szabina: Pont Húsvétkor, mert Csaba azt mondta, hogy az ünnepi menü — sonka, tojás — kiválóan passzol a RegEnor étrend hez.

diéta 1200 kcal

Be is tartottam minden előírást regenor fogyás júliusig, amikor a gyümölcsszezon miatt két hónapos szünetet tartottam. Addig pontosan 14 kg-ot veszítettem a súlyomból. És szünet alatt nem volt jojó effektus?

Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok?

Szabina: Nem, most nem! Ettem gyümölcsöt, néha fagyit és a két hónap alatt mindösszesen másfél kiló ingadozott rajtam, ami szeptember elején el is tűnt, ahogy ismét indult a Regenor kúra — igaz egy kis bűnözéssel, mert regenor fogyás kávémat édesítővel, de kávétejszínnel is iszom. Hát ez nem kis kihágás!!!

forever 9 napos diéta

Szabina: Nem, de ennek ellenére a súlyom az utóbbi két hónap alatt még 6 kg-ot csökkent. Nem vagyok édesszájú, de ha sütök a családnak, akkor eritrit-et használok cukor helyett. Tapasztaltál-e mellékhatást a diéta alatt?

Reg Enor fogyás tapasztalatok - Fekete Szabina - RegEnor DIÉTA

Szabina: Szerencsére nem! Nem volt semmi gond, de az is igaz, hogy én a napi liter vizet megittam, ami igen kedvezően hatott a tisztulásomra.

  1. Gyöngyöst gyermekkorom óta ismerem.
  2. Pin on Sikeres fogyások - Reg Enor diétával
  3. Search for: Reg-Enor — így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!
  4. 14 Reg Enor fogyás sikerek ideas | fogyás, diéta, élet
  5. 24 Sikeres fogyások - Reg Enor diétával ideas | méregtelenítő italok, diéta, fogyás
  6. Gyors fogyás egy hónap alatt
  7. Kalóriatáblázat fogyáshoz
  8. Diéta 13 éveseknek

Szabina: Párom örömmel, mert végre nem kellett külön alapanyagokat vásárolnom magamnak. Nem kellett külön főznöm magamra, nagyjából azt ettem amit a család többi tagja.

tartós fogyás tippek

Elhagytam azokat az ételeket, amik tilosak a fogyókúra alatt, a kenyeret meg ugye pirítottam. Anyósom eleinte szkeptikus volt, regenor fogyás látva az eredményeket ő is issza már a Reg-Enort, és eddig 6kg-ot le is dobott.

Nincs mese, az eredmények magukért beszélnek, így a családom is jól fogadja. Közérzeted milyen volt a Reg-Enor kúra során?

Reg Enor fogyás sikerek

Szabina: Bevallom az első hónapban kicsit csalódott és szomorkás voltam, mert nem akartak menni a kilók. De utána megváltozott minden! És most sokkal energikusabb vagyok, könnyebb mennyit egyek hogy fogyjak munka is.

Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál. A felnőtt adag kg-ig van számolva. Reggel éhgyomorra, ébredés után, délben és este evés után ,5 órával vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés előtt.

A héten fog elfogyni az utolsó üveg Reg-Enor-om. Ismét tartok egy kis szünetet az ünnepek miatt.

szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok Étrendi, egészségi problémák

De a kenyeret továbbra is pirítani fogom, zsírral készül az ünnepi menü, tejtermékeket eddig sem igazán kedveltem, kivéve a kávémban. Nem vagyok édesszájú, nassolni is csak néhány tej- és glutén-mentes ropit ropogtattam el.

Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok? Mi lehet az oka, ha nem sikerül már az első egy-két hétben fogyni? Ha a Regenor fogyasztása mellett nem indul be a fogyás, érdemes megfontolni a következőket: Minden étkezéshez minimum 20 gramm 1 jó evőkanálnyi zsír bevitele, szalonnaként, vagy az ételbe keverve, vagy pirítósra kenve, hogy kinyíljon a Fater Papilla és beinduljon az epeműködés, beinduljanak az enzimek, hormonok működése. Fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása: kb. Napi maximum szelet kenyeret fogyasszuk és azt is csak pirítva.

Ja és januártól újból indul a fogyókúra, mert a végső cél 60 kg, pont ennyi voltam, mikor 7 évvel ezelőtt megismertem a párom. Terveim szerint ezt laza két hónap alatt elérem! Vágj bele!

REG ENOR 10 FONTOS KÉRDÉS-VÁLASZ | Alga Egészség

Csak a ruhatárad veszítheted! Szabina: Férjem, családom támogat és örülnek az átváltozásomnak. Ruhaméretem XL-esről M-esre csökkent, nadrágméretem 4 számmal lett kisebb, de már ez is lötyög rajtam. Mit tanácsolsz Szabina azoknak, akik csak most ismerkednek a diétával? Regenor fogyás Azt, hogy vágjanak bele nyugodt szívvel! Veszíteni nem fognak semmit csak a felesleges kilókat és a régi ruhatárukat! Én már másodjára cserélem le…de nem utoljára!

online fogyókúra program

Lehet, hogy érdekel