Talpmasszázs fogyás

Egy zsírégető masszázs otthonra, ha fogyni akarsz

Viber A szépség, a tökéletes testalkat, a külső megjelenés minden történelmi korszakban megjelent, talpmasszázs fogyás másként ábrázolták is.

Az embereket mindig is foglalkoztatta a tökéletesség, az talpmasszázs fogyás. Hogy ez jó, vagy sem, ki-ki döntse el maga, de az biztos, hogy ami tetszik, az pozitív érzéssel tölt el. Most egy olyan módszer következik, amitől jól fogjuk érezni magunkat, és közben az alakunk is formásabbá, karcsúbbá válhat.

talpmasszázs fogyás has fogyás

Egy kínai praktikáról lesz szó, amellyel sport és erőlködés nélkül fogyhatunk, energiaveszteség nélkül. Masszírozzuk talpmasszázs fogyás következő pontokat, és ezáltal csökkentsük az ételek utáni vágyakozásunkat, javítsuk az emésztésünket. Dui Tuang pont Ez az egyik legfontosabb étvágyszabályozó pont a testünkön.

talpmasszázs fogyás sirtfood diéta

Pontosan az orr és a száj közötti területen fekszik. Ezt a pontot akkor érdemes masszírozni, ha stressz hatására falási roham törne ránk. Tze-chi pont Hajlítsuk be a karjainkat, és masszírozzuk pár percig a hajlat külső részénél lévő felső pontot, amelyek a bélműködést javítják.

talpmasszázs fogyás ch mentes diéta

Úgy tartják, hogy ezen pont masszírozásával naponta akár fél kiló súlyfölöslegtől is megszabadulhatunk. Lou-gu pont Ez a pont 5 cm-el a boka fölött húzódik, mégpedig a láb belső részén.

talpmasszázs fogyás cambridge-diétát

Amellett, hogy ezen pont masszírozása segít a fogyásban, még a láb- és kézzsibbadást is feloldja, és megszünteti a szívpanaszokat is. Nem kell túlzásba vinni a masszázst, elég egy percig nyomkodni a felsorolt pontokat.

talpmasszázs fogyás fogyás egeszsegesen

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz!

Lehet, hogy érdekel