Étvágycsökkentő antidepresszáns, Mit kell tudni az étvágycsökkentő gyógyszerekről?

étvágycsökkentő antidepresszáns

5 napos diéta csomag diéta utáni étrend

MSD Orvosi kézikönyv Étvágycsökkentő antidepresszáns vs. Velaxin Kérdés: Pár éve Velaxint szedek pánikbetegségre. A jelenlegi adag 2x1 az 50 mg-ból.

Mivel jelentős súlyfeleslegem van, szeretnék kipróbálni egy étvágycsökkentő gyógyszert, aminek Lindax Sibutramin étvágycsökkentő antidepresszáns neve. A pszichiáteremet nem tudtam napokig elérni, ezért az interneten kértem segítséget pszichiáterektől. Senki sem ajánlotta a két gyógyszer együttszedését.

fogyás vacsora elhagyásával berberine fogyás

Ma végre sikerült beszélnem az orvosommal telefonon, ő pedig azt mondta, nyugodtan szedjem. Természetesen megbízom az orvosomban, de most eléggé tanácstalan lettem.

Mit kell tudni az étvágycsökkentő gyógyszerekről?

Önnek mi a véleménye? Mik lehetnek a mellékhatások, azok hány nap múlva jelentkeznek? Esetleg a pániktüneteket erősítheti, vagy valami komolyabb mellékhatásai is lehetnek?

fogyáshoz tippek mennyit lehet fogyni 1 nap alatt

Olvastam egy szerotonin-szindróma nevű mellékhatást is. Nagyon szeretném kipróbálni a gyógyszert, de érdekelne, hogy mire számíthatok.

MELIPRAMIN 25MG FILMTABLETTA 50X

Köszönöm előre is a válaszát! Bezzegh Éva ;14 októberi InforMed Válasz: Úgy látom, hogy bízik a kezelőorvosa véleményében, bár most egy kicsit megingott a bizalom, mivel eltérő véleményeket is hallott.

Ez az előnye és egyben hátránya is, ha a kezelőorvosunk véleménye mellé még más szakember véleményét is kikérjük.

  • Hogyan lehet a hasról fogyni
  • Menopauza diéta
  • A következő kérdés azoknak szól, akik próbálnak lefogyni: hogyan tudnánk könnyebben elérni céljainkat?
  • Fogyókúra dietetikussal
  • A depresszió gyógyszeres kezelése - iFightDepression [HU]

Az alkalmazási előirat és a tapasztalat alapján én nem javaslom a két gyógyszer együttes szedését, mert a Lindaxa nevű szer nem a venlafaxinnal nem fér össze, hanem a depresszió vagy a pánikbetegség tüneteit erősítheti fel.

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerek rovatban olvashatók.

Lehet, hogy érdekel