Etrend d.o.o

Étrend-kiegészítők telemarketinges értékesítését vizsgálja a GVH | KISALFÖLD

A hivatal úgy véli, hogy a termékek telemarketinges népszerűsítése során a cégek jelentős információkat hallgatnak el a fogyasztók elől, például a kereskedelmi gyakorlat célját, a vállalkozás pontos nevét és címét, illetve a szerződéstől történő elállás feltételeit illetően.

etrend d.o.o

A megkeresést követően a cégek a postai úton megküldött csomaghoz számlát, illetve fizetési felszólítást mellékelnek, melyek valószínűsíthetően azt a hamis benyomást keltik a fogyasztóban, hogy már megrendelte a termékeket.

A GVH korábban tájékoztatóban foglalta össze a csomagküldő kereskedelemmel kapcsolatos egyes kockázatokat, például a etrend d.o.o hirdetett ingyenes próbacsomagok veszélyeit.

A versenyhatóság tájékoztatója segítséget etrend d.o.o a fogyasztóknak abban is, hogy megfelelő elővigyázatossággal megelőzhessék a hasonló kellemetlenségeket.

etrend d.o.o

A versenyfelügyeleti eljárás megindítása nem jelenti annak kimondását, hogy a vállalkozás a jogsértést elkövette. Az eljárás a tények tisztázására és ezen keresztül a feltételezett jogsértés bizonyítására irányul. Az eljárás lefolytatására biztosított időtartam három hónap, amely indokolt esetben két alkalommal, egyenként legfeljebb két hónappal meghosszabbítható.

etrend d.o.o

Lehet, hogy érdekel