Extrém diéta

Biztos sikert ígér ez az extrém diéta | Well&fit

wasabi fogyás

Írta: Balogh Mia A tudósok szerint az éheztetés beindítja a fogyást. A szakemberek korábban nem győzték hangoztatni, hogy ne éheztessük magunkat.

legjobb fogyási tippek

Tehát egy nulla kalóriás másfél napot olyan fél nap követ, amikor nincs kalóriaszámolás, ételmegvonás. Amikor extrém diéta három cukorral is ihatjuk a kávét, és még egy sütit is ehetünk mellé már aki kibírja ezt a cukorsokkot. A tudósok 60 túlsúlyos, és közti önkéntes bevonásával folytatták le tudományos kísérletüket.

jó fogyókúra tippek

A tudósok azt látták, hogy ez idő alatt a koplalós étrend gyomorhurutra tagjai átlagosan közel 4 kilót adtak le, javult a véreredményük, csökkent a hasi zsírjuk, valamint több mint harmadával kevesebb kalóriát vittek be a szervezetükbe, mint addig.

Mármint ha tudatosan számolták volna a kalóriákat.

Blikk Rúzs Mint oly sok fogyókúra, ez is Amerikából, pontosabban Hollywoodból érkezett.

De erre ennél a diétánál nincs szükség. Épp ezért lehet sokak számára vonzó, mert a kalóriaszámolás egyrészt folyamatos korlátozást jelent, másrészt a rohanó hétköznapok során nem mindenkinek könnyű. Azt egyelőre az orvosok sem tudják biztosan, hogy a váltott napi böjtnek miért lehet ennyi jó hatása, de azt gyanítják, evolúciós okok állhatnak a háttérben: sokaknak az ősemberek étrendjét idézi, mert nekik sem volt állandóan elérhető az étel.

zsírvesztés étrend

Mielőtt úgy döntenél, kipróbálod ezt az extrém diétát, hadd hívjuk fel még egy dologra a figyelmed: a tudósok csak négy extrém diéta követték a minden másnap koplalókat, ezért senki sem tudja, hosszabb távon milyen hatásokkal extrém diéta ez a módszer.

Ha még így is érdekel, mindenképp keresd fel a háziorvosod, és beszéld meg vele, mielőtt belevágnál!

Diário da dieta#32 Dia de pesagem /Desabafei com vocês😥

Fotó: RF.

Lehet, hogy érdekel