Fogyókúra app, Heti tech-teszt: 5 app, amivel szórakozás egészségesen táplálkozni

‎YAZIO - Kalóriaszámláló az App Store-ban

fogyókúra app fogyj okosan

Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra Táfelspicc Egyszerűen fogyókúra app, ugye? A kivitelezés ennél már jóval nehezebb.

fogyókúra app fogyás 3 kg

A telefonra tölthető diétás alkalmazások segítenek természetes ütemben fogyni, egészségesebb életmódot kialakítani, és megtartani a motivációnkat, hogy valóban eljussunk a vágyott célig. Végigmustráltuk és kiválasztottuk az öt legjobban használható applikációt.

Ezek a virtuális táplálkozási naplók amellett, hogy számlálják a kalóriát, elemzik az étrendünket, követik a napi mozgásunkat és edzéseinket, tanácsot adnak az egészséges ételek összeállítását illetően is.

fogyókúra app fatbond étvágycsökkentő

Ingyenes alkalmazáson belüli vásárlások. Miután letöltöttük az alkalmazást, bevisszük adatainkat, így jelenlegi testsúlyunkat, testmagasságunkat és a célt, hogy mennyi idő alatt szeretnénk a kívánt testsúlyt elérni.

fogyókúra app mennyi idő alatt lehet fogyni hasról

Kiválasztjuk a listából, hogy az egyes étkezéseknél mit ettünk, beírjuk a mennyiséget, az applikáció pedig kiszámolja a kalóriát, a fehérje-zsír-szénhidrát arányt.

Több mint 6 millió élelmiszer adata szerepel a rendszerben.

Így működik a Regenor fogyókúra, méregtelenítés

Az alkalmazás számos más fitneszalkalmazást és eszközt is összekapcsol, és lehetővé teszi az interneten fogyókúra app receptek importját és követését, sőt saját recepteket is hozzáadhatunk, és megoszthatunk az alkalmazáson belül.

Lehet, hogy érdekel