Fogyókúrás egytálételek

Képeken 6 kalóriaszegény, de finom étel vasárnapra - Fogyókúra | Femina

keto étrend rendelés fogyás diéta gyakori kérdések

Garancia Bonappetit pénzvisszafizetési garancia, az elállás joga Amennyiben a megrendelt és kifizetett ételt vissza szeretné mondani, kiszállítás előtti napon 12 óráig hétvégén is lehetőség van lemondani a rendelést. Lemondás történhet e-mailen, interneten keresztül -vagy munkanapokon telefonon- előző nap 12 óráig.

Cégünk visszafizeti a kifizetett termék árát legkésőbb 7 napon belül.

zöld kávé ára dm 40 felett fogyni

Amennyiben megrendelő szeretné, lehetőség van a kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során felhasználni ezen igényét kérjük előre fogyókúrás egytálételek szállító kollégánknak, vagy ügyfélszolgálatunkon. Lemondásának értékét következő heti rendelésébe úgy tudjuk beszámítani, amennyiben a készpénzes fizetést választja, így a rendelés összegéből levonjuk a lemondás értékét és csak a különbözetet kell fogyókúrás egytálételek szállító kollegánknak készpénzzel, étkezési utalvánnyal vagy SZÉP kártyával.

Bankkártyával kizárólag online fizethet.

fogyás 50 felett egészségesen diéta motiváció

Amennyiben legközelebb is online szeretne fizetni, abban az esetben szállító kollégánk készpénzben tudja visszaadni a lemondott étel összegét. Reklamáció és jótállás Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagoláson, amely szállítás során következett be, vagy minőségi kifogása van, kérjük az ételt juttassa vissza szállító kollégánkkal a következő munkanapon.

Ebben az esetben az étel árát jóváírjuk.

10 kg fogyás 4 hónap alatt fogyókúrás app

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címeken nyújthat be: iroda bonappetit. Fogyókúrás ételek házhozszállítása a diétás étrend kialakításhoz! Tekintse meg étlapunkat!

Zöldséges bulgur recept I Diétás Fazék

Lehet, hogy érdekel