Metodic étrend, EGYHETES SZEMÉLYRE SZABOTT MINTA ÉTREND

metodic étrend

Anyagcseretípus-mérés kontrollal és étrenddel Alkalmak száma: 2, személyre szabott étrend: 1 db A metodic étrend tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de tartalmazza az első kontrollt is és egy egyhetes, személyre szabott mintaétrendet is.

Metodic - Egyénre szabott táplálkozási módszer

Ára: Anyagcseretípus-mérés kontrollal, étrenddel, ételteszteléssel Alkalmak száma: 2, személyre szabott étrend: 1 db A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de tartalmazza a kontrollt is, ételtesztelést is és egy egyhetes mintaétrendet is. A ételteszteléses kontroll alkalmával érzékenységi tesztelést végzünk, 15 ételt, alapanyagot tesztelünk be, megállapítjuk, hogy van-e valami egyéni érzékenység.

koleszterinszegény étrendek

Kontroll egy hónap múlva van, és azért van kontrollon ez az ételtesztelés, mert 1 hónap alatt annyit változik a Metodic-osok szervezete, hogy rá se lehet ismerni, és amire az első alkalommal érzékenységet mutatna, a második alkalommal már nem, tehát így releváns az eredmény.

A Metodic-szakétő által szakmailag javasolt teljes metodic étrend az 5-ös vagy 6.

fogyokuras ebed

Anyagcseretípus-mérés 3 kontrollal, 2 étrenddel, ételteszteléssel Alkalmak száma: 4, személyre szabott étrend: 2 db A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de tartalmazz 3 kontrollt is, ételtesztelést is és 2 db személyre szabott egyhetes mintaétrendet is. Kiegészítő szolgáltatások, csak a fenti csomagok kiegészítéseként vehetők igénybe: 1.

gyors fogyás hatása

Egyhetes személyre szabott mintaétrend Óriási segítség az indulásban, de a további hetek, hónapok megtervezésében a személyre szabott mintaétrend, ebből továbbiakat akárhányszor igényelhetünk még. Ára: 8. Kontrollmérés konzultációval.

1700 kalóriás étrend

Lehet, hogy érdekel