Májtisztítás fogyás.

májtisztítás fogyás
A törlés kéréséig

Kiemelt feladta az emésztéshez szükséges epe termelése. A máj így tele van epevezetékekkel, amelyeket azonban a helytelen táplálkozás következtében kialakult epekövek elzárnak. Egyesek allergiától, emésztési és keringési problémáktól szenvednek, mások észre sem veszik ezt a jelenséget, viszont hosszú távon különböző betegségekhez, szervi diszfunkciókhoz vezet.

Milyen eljárásokat értünk májtisztító kúrák alatt? Állításuk szerint ez idővel számos nem specifikus tünet kialakulásához vezethet, akár súlyos betegségekéhez is, például növelhetik a daganatos megbetegedések kockázatát.

Ezzel a kúrával azonban megelőzheted ezeket a bajokat és hatékonyan májtisztítás fogyás búcsút az epeköveknek is.

Az epekövek kialakulásának májtisztítás fogyás Tedd a szívedre a kezed, és gondold végig őszintén. Túlzott mennyiségeket fogyasztasz?

4 + 1 hatásos Májtisztító, Béltisztító készítmény

Gyakran nassolsz étkezések között? Gyakran eszel állati fehérjét? Rendszeresen iszol kávét, alkoholt?

5+2 diéta fogyás után

Sok cukrot viszel be a szervezetedbe? Ha csak egyre is igen a válasz az előbbi kérdések közül, akkor biztos lehetsz benne, hogy a te májadnak is szüksége van a tisztításra, mert jó eséllyel neked is van epeköved.

Miért veszélyes az epekő?

egyszerű tippek fogyáshoz diéta italpor

Mivel a szervezet egy tökéletesen kialakított rendszer, minden mindennel összefüggésben áll, így a májműködés elégtelensége kihat az egész szervezet működésére is. Képzelj el egy apró kövekkel teli slagot: a csövön egyre kevesebb víz tud átjutni, nem tudja rendesen ellátni feladatát. Az epekövek jelenlétével egyre kevesebb koleszterin hagyja el a szervezetet, a koleszterinszint emelkedik, te pedig csak hízol, puffadsz és ártasz az egészségednek.

karnitin gyógyszer a gyors fogyás titka

Lehet, hogy érdekel