Működő diéta

működő diéta

Tweet Számtalan drasztikus és erõt próbáló étrend fogyókúra létezik, ilyen akávé-diéta is, ami hatalmas kitartást kíván a fogyni vágyóktól.

vibrotréner fogyás

A kávé-diétamegterhelõ mind a szervezetünk, mind a fizikai kondíciónk számára, hisz elégkeveset ehetünk a 14 nap alatt. Ebbõl kifolyólag folyamatosan az éhség foggyötörni bennünket, viszont ha kitartunk, akár 8 kilót is leadhatunk a két hét alatt – ha nem adjuk fel az egészet a 3.

A kávé-diéta alapelve, hogy gyökeresen átalakítsa aszervezet emésztési és anyagcsere működő diéta, ez garantálja azt is, hogy adiéta végeztével, ne szedjük fel újra a leadott kilókat.

15 napos diéta vélemények

Az étrend betartásarendkívül nehéz, ellenben ugyanilyen hatékony. Nagyon fontos szabály, hogy ezta diétát hat hónapon belül tilos ismételni, akkor sem kezdhetünk bele újra féléven belül, ha félbehagytuk a diétát.

Szem elõtt kell tartanunk, ha megéhezünk a diéta működő diéta, csakis vizet ihatunk, semmi gyümölcs, semmi zöldség, csakis a tiszta víz.

1400 kalóriás étrendek

Sõt, még a fûszerekrõl is le kell mondanunk, hogy azanyagcserénknek valóban megváltozzon a mûködése. A cikkünkben az elsõ pár napmintaétrendjét mutatjuk be, amit aztán kedvünkre variálhatunk és színesíthetünka 14 nap során, és végig tartsuk működő diéta szem elõtt, hogy akár 8 kilót isfogyhatunk.

Elsõ nap: Reggeli: egy csésze feketekávé, majd megehetõegy darab kockacukor Ebéd: 2 keményre fõtt működő diéta Vacsora: gramm marhahús citrommal ésolívaolajjal készítve Második nap: Ebéd: egy nagy szelet sovány sonka és egy bögrenatúr joghurt Vacsora: ugyanaz, mint az elsõ napon Harmadik nap: Ebéd: 2 keményre fõtt tojás, egy szelet soványsonka, saláta Működő diéta fõtt zeller egy paradicsommal.

fogyókúra előtte utána képek

Lehet, hogy érdekel