Étrend alkalmazás. Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra

Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra

Felvétel a kívánságlistára Telepítés Étrend alkalmazás YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz.

étrend alkalmazás gönczi gábor fogyókúrás tabletta

A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű! A YAZIO a legjobb étrenddel kapcsolatos és testsúlycsökkentő alkalmazás Android-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

étrend alkalmazás keto light rendelés

Ha a PRO verzióra váltasz, a díjat az Google fiókodon keresztül fogjuk felszámítani a vásárlás megerősítése során. Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az összegért ugyanazt a csomagot étrend alkalmazás kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt.

étrend alkalmazás fogyókúrás étrend 50 felett

A vásárlást követően az előfizetéseket az Google fiókon keresztül tudod majd kezelni. A folyó időszakban az előfizetési díj visszatérítésére, vagy az előfizetés lemondására nincs lehetőség.

Mivel az alkalmazást Németországban fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá.

étrend alkalmazás numbava étrend ára

Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak. Minden adatot névtelenül tárolunk a német szervereken, és nem egy harmadik fél tárolja azokat.

étrend alkalmazás zöld kávé kapszula adagolása

Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet. Írj nekünk a help yazio.

étrend alkalmazás combrol hogy lehet fogyni

Lehet, hogy érdekel